Brzy přijde den D. Spíše den V - tedy den Svatého Valentýna!

svatý valentýnŘíkáte, že vás neberou zamilovaná přáníčka, tuny růží, romantická gesta, vzkazy psané na silnici před domem, párek hrdliček a podobné věci? Pak tu mám pro vás o hodně lepší řešení, jakými jsou luxusní pobyty pro dva.

 

Každou aktivní manželku či přítelkyni bez pochyby potěší valentýnský pobyt v hotelu Park Holiday ****.  Kromě nespočtu sportovních aktivit, jakými jsou třeba cardio - video fitness s posilovacími stroji, pilates, zumba, aqua - aerobic, tenisové kurty, golfový simulátor aj., vám hotel nabídne také půjčovnu, kde je možné zapůjčit si vybavení, které ke sportu potřebujete. V tomto pražském hotelu, jež patří do komplexu Park Holiday, si užijte nejen sportu, ale také příjemného prostředí, moderního pokoje, milého personálu, chutného jídla, špičkové obsluhy a v neposlední řadě také relaxace a to opravdu se vším všudy. Je libo vyhřívaný bazén, vířivka, sauna, ochlazovací komora s ledovou tříští, nastavitelné sprchy nebo solárium? To vše vám hotel Park Holiday **** poskytne.

Pokud je Vaše polovička spíše romantickou duší, pak ji dozajista nadchne hotel Mlýn Velehrad ****. Objekt je bývalým klášterním mlýnem a historie na vás bude dýchat nejen tam, ale i v jeho okolí, kde se nachází bývalý cisteriánský klášter s románskou bazilikou. V kuchyni vám připraví luxusní jídlo, které bude originální, chutné a především zaměřené na švýcarské pochutiny. Pro odpočinek těla Vašeho i Vaší partnerky je zde k dispozici wellnes nabízející finskou saunu, ale také venkovní whirpool. Nechat rozmazlit svou polovičku můžete navíc i masáží, zábalem nebo kosmetikou, což bez pochyby uvítá každá žena.

Jestli chcete své partnerce dopřát relax nejen těla, ale i všech smyslů, pak je tou pravou volbou pobyt pro zamilované v deluxe hotelu Savannah ****. Příjemných pár dní, během kterých budete rozmazleni od hlavy až po paty, vám nadělí dokonalý odpočinek. Večeře při svíčkách s hudebním doprovodem nebo pobyt v hotelovém wellness či v Ajurvedském centru zdraví, kde o vás budou pečovat terapeuti až z daleké Srí Lanky, to je ten nejlepší balzám pro tělo i duši. Hotel Savannah **** nacházející se v blízkosti Znojma má díky své poloze nedaleko národní parky Podyjí a Thayatal, kde můžete protáhnout svá zregenerovaná těla při pěší tůře, na kole nebo při tématickém putování po památkách v parku. Ještě váháte?

Vaše Elinka

Valentýnské pobyty

Nabídka valentýnských pobytů