Nově v nabídce: Wine Wellness Hotel Centro ****, Hustopeče

Wine Wellness Hotel CentroPro všechny milovníky vína a wellness jsem zařadili nově do naší nabídky pobytové balíčky Wine Wellness Hotelu Centro ****, Hustopeče. Celoročně je hotel vyhledáván pro snoubení vinné turistiky a Wine Wellness, kde si můžete užívat vinných produktů v rozmanité nabídce procedur, které zkrášlují a léčí tělo i duši.

Wine Wellness Hotel Centro je zajímavým komplexem budov, kde se snoubí moderní architektura přední fronty s architekturou italské renesance – Domem pánů z Vizovic. V jeho podzemí se skrývají staré vinné sklepy, které údajně vybudovali němečtí osadníci, kteří až do minulého století významně ovlivňovali historii města.  V areálu hotelu původně stál i rodný dům matky prvního československého prezidenta Tomáše Garrigue Masaryka. Vnitřní nádvoří hotelu poskytuje příjemné zahradní posezení v letních měsících. Pro uzavřené společnosti slouží i malý vinný sklípek.

Hotel disponuje 55 pokoji a apartmány s komfortním vybavením pokojů tří kategorií (standard, superior a mezonetové apartmá) o celkové kapacitě 117 lůžek včetně přistýlek.

Restaurant Amande v sobě spojuje několik unikátních konceptů, které poskytnou  smyslům dokonalé zážitky. Obklopeni mandloňovými sady ze 17. století servírujeme vrcholnou gastronomii jižní Moravy s prvky té francouzské. Ne každý ví, že Francouzi zanechali na jižní Moravě nesmazatelnou historickou stopu.

Ve Wine Wellness Hustopeče naleznete Suchou zónu, která je určena k relaxaci, odpočinku a procedurám jako jsou masáže, peelingy, zábaly a koupele. Dále v Mokré zóně Whirlpool s příjemnou odpočinkovou atmosférou, Finskou saunu, Kneippovu vinařskou stezku se střídajícími se nádržemi se studenou a teplou vodou, solnou vinnou lázeň, která čistí kůži, kamennou bylinkovou lázeň a parní saunu. Nesmíme opomenout také soukromou Partnerskou zónu s peelingovým stolem, perličkovou vanou, vodním lůžkem a parní kabinou, to vše uzpůsobeno k romantické společné relaxaci párů.

Centro Club – klubové zařízení s nabídkou sportovních aktivit – 3 kuželkové dráhy, 2 kulečníkové stoly, stolní fotbal, šachový stolek, internet point, vinný sklípek – příjemné posezení pro uzavřené společnosti s nabídkou krajových jídel, degustace vína s výkladem odborného sommeliéra, cimbálové muziky.

Pobytový balíček: Wellness jako víno