Veselé Velikonoce – aktivní i relaxační

Velikonoční pobytyVelikonoce jsou nejvýznamnějším křesťanským svátkem, který má připomínat zmrtvýchvstání Ježíše Krista. Je to pohyblivý svátek, který připadá vždy na první neděli po prvním jarním úplňku. Po dlouhé a úmorné zimě je to často také první příležitost načerpat v rámci prodlouženého víkendu, který čítá celé čtyři dny volna, nové síly a energii.

Toto volno je možné využít k návštěvě zajímavých míst. V dnešní době je k dispozici poměrně pestrá a barevná nabídka Velikonočních pobytů, které jsou obvykle zaměřeny právě na klidné a pohodově strávené svátky.

Milovníci aktivního odpočinku pravděpodobně zamíří do některého sportovního areálu, jako je například Sport & Relax areál Bozeňov. Kromě příjemného a pohodlného ubytování v perfektně vybavených pokojích si zde můžete užít relaxaci v místním wellness centru s finskou saunou. Kdo by odolal pokušení nechat se rozmazlovat nahřívacími vodními lůžky nebo příležitostně využít parní lázeň či whirlpool.

Pochopitelně Sport areál nabízí také množství aktivit, takže záleží na náladě, kondici či věku, co si vyberete. V současné době jsou populární outdoorové sporty a ani v tomto místě nechybí adrenalin park. Děti se vyřádí na dětském hřišti s prolézacím hradem a parta lidí si užije beachvolejbalové a multifunkční hřiště. Okolí také přímo vybízí k procházkám, kratším či delším, dle chuti či počasí. Večer si pak příjemně unaveni můžete vychutnat masáž nebo si v místní stylové venkovské restauraci dát něco dobrého nebo jen tak se sklenkou vína relaxovat u krbu. Pobyt obvykle zahrnuje také občerstvení a slevu na různé aktivity.

Kdo nemůže existovat bez internetu, jistě ocení i přítomnost Wi-Fi připojení v celém objektu.

Velikonoční svátky je možné strávit také na horách, třeba v Jeseníkách. Ideální příležitostí je třeba pobyt ve Wellness hotelu Vidly. Hosté si zde mohou užít horského vzduchu a obdivovat se prakticky neporušené jesenické přírody v oblíbené lokalitě nedaleko Vrbna pod Pradědem či romantických lázní Karlova Studánka. Pohodové procházky nebo náročnější tůry vás doslova nabijí energií.  

Součástí pobytů jsou i vynikající snídaně či večeře v místní atmosférické restauraci. Zdejší téměř rodinné prostředí v kombinaci s profesionálním přístupem poskytuje dokonalé klima pro odpočinek. Komfortní a příjemné pokoje, v nichž neschází nic pro vaše pohodlí, nabízí i internet a satelitní TV. Hotel má také k dispozici relaxační zónu, kde je možné využít různé terapie či masáže. Dospělí po příjezdu ocení welcome drink a děti zajásají nad čokoládovým překvapením u první večeře.  Kdo by odolal?

Tak co? Nestojí za to vyzkoušet Velikonoce trošku jinak? Sice bez zajíčků, kuřátek a beránků, ale také bez shonu a stresu, z toho, že vajíčka nebudou perfektně nabarvená a že všechno nebude perfektní a případná návštěva nedostatky určitě odhalí. Prostě si Velikonoce užijte v klidu a pohodě…