Wellness pobyt pro dva v Krušných horách

   Wellness pobyt pro dva v hotelu NástupWellness Hotel Nástup **** leží v Krušných Horách na úpatí hory Klínovec (1244 m n. m.). Krušné hory nejsou vůbec krušné. Jedná se o oblast, která je schopná nabídnout spoustu možností pro rekreaci a aktivní odpočinek.  Hotel se řadí mezi nejmodernější horské hotely v České republice. Nabídne Vám luxusní ubytování a spoustu doplňkových služeb. V blízkosti se nachází hraniční přechod s Německem Boží Dar/Kurort Oberwiesenthal, nedaleko hotelu se nacházejí významná lázeňská města Jáchymov, Karlovy Vary a Klášterec nad Ohří. Dále královské město Kadaň a Chomutov nemluvě o krásné přírodě krušných hor.

    V létě si zde na své přijdou především milovníci pěší a cykloturistiky a milovníci krásné přírody. Hotel Nástup nabízí nadstandardní ubytování s bezbariérovým přístupem. K dispozici je 2X apartmá, 20x suita, 9x jednolůžkový pokoj. Vše možno s přistýlkou. Ke standardnímu vybavení pokojů patří mimo jiné vlastní koupelna, WC, TV se satelitním signálem, trezor, telefon s přímou volbou, Wi-Fi připojení a minibar.

   Ke stravování hostům a návštěvníkům hotelu slouží restaurace s nabídkou výborné české kuchyně s možností bezlepkové diety, dále denní bar s kulečníkem a ozvučená restaurace s tanečním parketem a krásným výhledem na okolní krajinu. V letních měsících je možno posedět na terase a využít i gril.

   Pro chvíle aktivního odpočinku slouží moderní krytý relaxační bazén s vodopádem, perličkou, vodním hřibem a masážními tryskami. Dále hosté můžou využít bohatého wellness programu či několika typů masáží, sauny, infrasauny a následně posedět a občerstvit se u přilehlého baru. Přímo u hotelu se nachází osvětlené hřiště na tenis, volejbal či nohejbal a také hřiště na minigolf, pétanque a ruské kuželky. Dále možné vypůjčit si horská kola k výletům do okolí či Nordic walking hole.

  Nezbývá než zvolat „Přijeďte objevit krásu Krušných hor a Nastup-te do světa komfortu, pohody a relaxace“. Rádi Vás na našem hotelu přivítáme a náš ochotný a milý personál Vám bude plně k dispozici a ochoten splnit jakékoliv Vaše přání. Budeme se těšit na Vaší návštěvu!

 

Nabitý wellness pobyt v Krušných horách


Wellness pobyt obsahuje:

2 x ubytování ve dvoulůžkovém Suite s balkónem, TV a Wifi připojením
Při příjezdu ovocná mísa na pokoji
2 x snídaně formou bufetu (studené i teplé pokrmy, součástí zdravá výživa)
2 x večeře formou servírovaného tříchodového menu
1 x hydromasáž v masážní vaně dle vlastního výběru na 20 minut
1 x regenerační masáž dle vlastního výběru na 30 minut
Denně finská sauna od 16:00 do 18:00 hod.
10% sleva na další wellness procedury
Zdarma kulečník
Zdarma vstup do hotelového bazénu s neomezenou dobou využití
Zdarma využití tenisového kurtu vč. zapůjčení raket a míčků
Zdarma zapůjčení holí na nordic walking
Zdarma zapůjčení horských kol
Zdarma minigolf, ruské kuželky a pétanque
Zdarma monitorované parkoviště přímo u hotelu
Zdarma WiFi v celém hotelu
Dětský koutek

Cena wellness pobytu:  2590,- Kč za osobu a pobyt ( 15.03. - 30.04. )
                                         2790,- Kč za osobu a pobyt ( 01.05. - 31.10. )
                                         2590,- Kč za osobu a pobyt ( 01.11. - 30.11. )

 

Nezávazně poptat pobyt ve Wellness hotelu Nástup ****