Wellness pobyty - ideální řešení prodlouženého víkendu v květnu

Patříte mezi milovníky wellness pobytů a uvažujete, co se svátky, které tu během chvíle jsou? My to víme!

Wellness pobytyZmíněnými svátky jsou 1. květen, den oslavy práce, a 8. květen, den vítězství konce druhé světové války. Nenechte se dlouho pobízet a vyražte na prodloužený víkend. Pokud si vezmete v pátek dovolenou, tak máte k dispozici luxusní 4 dny volna a to hned dvakrát za sebou. Zde jsme pro Vás připravili několik nabídek, u kterých neuděláte chybu.

Bezpochyby dobrým tipem na zpříjemnění volných dnů je nabitý wellness pobyt v nejluxusnějším hotelu Krušných hor. Hotel Nástup **** se nachází přímo ve skiareálu Klínovec, vyznačuje se cenovou dostupností, vysokým komfortem, pokoji s koupelnou, WC, SAT TV, radiobudíkem, telefonem s přímou volbou, přípojkou pro PC, Wi-Fi a minibarem. Sloužit ku potěše vám bude restaurace, denní bar s kulečníkem, ozvučená kavárna, tančení parket a v této době i venkovní terasa s grilem. Protáhnout těla si můžete v krytém bazénu s vodopádem, masážními tryskami, ve fitness koutku, sauně, při tenise, nohejbalu nebo na minigolfu. Bezbariérový hotel leží u nástupní stanice první sedačkové lanovky Skiareálu Klínovec Sever. Na zapůjčených kolech je možné projet zdejší cyklostezky, případně zvolit cykloturistiku jak pro zdatné turisty, tak i pro rodiny s dětmi.

Další variantou, jak si užít svátků, se nabízí wellness pobyt na horách v Orea Vital Holetu Sklář Harrachov ****, který se od centra Harrachova nachází pouhých 5 minut. Využijte možnosti pochutnat si na skvělém jídle i pití, rozmazlit své tělo v Relax & Care centru a kromě dalšího si třeba zaplavat v krytém hotelovém bazénu. Hotel je zaměřený na zdravou kuchyni, moderní, vyváženou stravu a k tomu všemu nabízí rozsáhlou vinotéku a pivo Budvar. V Jack Daniel´s Baru můžete posedět u krbu nebo si zahrát biliár, ochutnat jeden ze sta drinků nebo doutníků. Spojit příjemné posezení u baru a péči zdejšího wellness umožní hotelový Pool Bar.

Jaký z pobytů je hodný toho, aby prostřednictvím Vás, oslavil blížící se významné svátky? :)

Vaše Elinka